Vores DRIVE ure er funktionelle DRIVERS WATCHES, skabt specielt til dem der gerne tager en tur på motorvejen eller de små snoede veje uden et egentligt mål-bare for at mærke den frihed, motorlyd og hastighed, du kun kan opleve når du kører.

ROTERBAR URSKIVE

Alle vores MOVENTUR DRIVE ure er udstyret med en specialdesignet urkasse, der gør det muligt at dreje urskiven, så man under kørsel bedre kan aflæse tiden når man holder om et rat. Funktionen fungerer ved både venstre og højre hånds brug af uret og kan naturligvis betjenes med kørehandsker på.

God tur!

SWISS S-LUMINOVA® LUMINOUS

MOVENTUR DRIVE ure benytter to slags selvlysende farver.

Urskiven har selvlysende hvide indeks og talmarkeringer, der lyser grønt op i mørke.

Time-, minut- og sekundviser har selvlysende Swiss Super-LumiNova® overflade, som lyser klart orange op i mørke.

MOVENTUR DRIVE URKASSE

MOVENTUR DRIVE ure leveres i en matsort kvalitets trækasse.

Display-delen i kassen kan løftes op. Under denne er der et lille rum med en speciel skruetrækker til at montere læderrem på uret, samt en pose med små reserve skruer. "Just in case"

URKASSE INSPIRATION

Vores ur design er inspireret af gamle klassiske måleinstrumenter, der var skabt til at blive fastgjort på et instrumentbræt eller en væg.

Vi kunne se at den brede metal bund på disse klassiske måleinstrumenter kunne fungere i forhold til vores mål om at skabe et mere ergonomisk design, samt også fungere som en kronebeskytter.

3D PRINTEDE PROTOTYPER

For at få den bedst mulige fornemmelse af det overordnede udseende af vores ur design og for at kunne teste og forfine vores specialdesignede roterende urskiveidé, lavede vi forskellige 3D printede udgaver af vores ur i 1:1.

Et andet vigtigt område, vi fokuserede på i denne fase, var følelsen af uret på håndleddet.

Vi ønskede at designe bagsiden af urkassen og hornene, så de var ergonomisk afrundede i samme form som et håndled.

Det betød at vi også sænkede bagkassen, så den ikke kunne mærkes på håndleddet, hvilket gør uret mere behageligt at have på med nylon eller læderrem.

×
logo

Din kurv er i øjeblikket tom.

Fortsæt med at handle her.