BETALING, FRAGT & LEVERING

HVAD DU SKAL VIDE

GRATIS FRAGT
MOVENTUR tilbyder gratis fragt på alle ure. Vi sender til hele landet med DHL Express.

LEVERING

Den estimerede leveringstid er normalt 5-7 hverdage. Undersøg venligst leveringspakken omhyggeligt for skader, når du modtager den, og rapporter direkte til kureren, hvis du kan se synlige skader på pakken.

Bemærk venligst, at vi ikke sender til postboks adresser.

Betalingstyper

Vi accepterer betalinger med alle større kreditkort.

SIKKER BETALING
Alle betalinger foretaget på moventur-watches.com er sikret ved kryptering. Dine kortoplysninger opbevares ikke og er ikke synlige for MOVENTUR medarbejdere. Du vil blive opkrævet, når ordren er afgivet.

ORDREBEKRÆFTELSE
Du modtager en e-mail bekræftelse på, at vi har modtaget din ordre. Hvis du er usikker på, om din betaling gik igennem, så hjælper vi dig naturligvis. Bare kontakt os på info@moventurwatches.com

ANNULLERING AF ORDRE
Vi forbeholder os retten til at annullere enhver ordre uanset årsag, herunder begrænsninger i varer, der er tilgængelige for køb. Hvis din ordre annulleres, efter at dit kreditkort (eller en anden betalingsform) er blevet debiteret, udsteder vi en kredit til dit kreditkort (kun via den oprindelige betalingsmetode) på beløbet for debiteringen. Vi kontakter dig, hvis hele eller dele af din ordre annulleres, eller hvis yderligere oplysninger er nødvendige for at acceptere din ordre.

AFVISNING AF ORDRE
Vi forbeholder os retten til at afvise enhver ordre uanset årsag, herunder problemer identificeret af vores afdeling for kredit og svindelundgåelse, sikkerhedsproblemer eller upassende kundeadfærd.

RETURNERINGSPOLITIK
Ordrer kan returneres inden for 30 dage efter afsendelsesdatoen. Returneringer ud over denne tidsramme accepteres ikke

RETURVARER TILSTANDSPOLITIK
Varer, der returneres, skal være i den stand, du modtog dem. Varerne skal være i 100% ubrugt stand og i deres originale ydre MOVENTUR emballage og inder trækasse. Uret skal endvidere have intakt og ubrudt beskyttelses film på glas og bagkasse, samt samtlige medfølgende MOVENTUR tryksager og urets garanti bevis. Bemærk venligst, at alle returnerede ure vil blive nøje gennemgået for tegn på brug, slid eller mærker på uret, glas, rem m.m. Returneringer, der på nogen måde er brugt eller er beskadiget, vil ikke blive accepteret. Kun hvis uret og dets ydre og inder trækasse m.m. er i 100% ubrugt stand, refunderer vi den fulde pris for uret. Husk: den originale faktura skal vedlægges returnerede varer. Returforsendelsesomkostninger for returnerede varer refunderes ikke.

×
logo

Din kurv er i øjeblikket tom.

Fortsæt med at handle her.